fbpx

Здравейте!

Аз съм Александрина Христова и завърших своето висше образование, бакалавър Образователни науки в Goethe Universität Frankfurt, както и обучението си като личен и лайф коуч/психологически консултант към ILS Германия. След завръщането ми в България през 2019 записах магистратура Детско-юношеска психология в СУ. В момента също така се обучавам в Института по фамилна терапия България. Замислих как мога с натрупаните знания да съм полезна на хората и така се реализира идеята за сайта www.mindplace.net – в това „място за умът“ ще намерите ресурси и инструменти за личностно развитие, вдъхновение за един по-различен начин на мислене, както и предлаганата от мен услуга: индивидуални онлайн консултации. Юни 2022-ра успешно завърших и своята магистратура по психология.

Като млад човек имам големи мечти и вярвам в тях. Вярвам в хората и в доброто. Вярвам, че всеки е способен да развие своя пълен потенциал при правилните условия, с подходящите насоки и с точните хора около себе си! Често се получава така, че много от нас изпитват затруднения в различни житейски ситуации, било то в работата или в личен план – от конфликти с колеги или с партньора до загуба на цел или мотивация. А това носи със себе си редица неприятни емоции, несигурност и объркване.

Ако целта изглежда недостижима, значи не сме направили достатъчно добър и адекватен план или не го следваме, отклоняваме се, разсейваме се или сами си поставяме пречки и препятствия.

Когато открием с какви непродуктивни модели оперираме, какви мисли и чувства ни съпътстват всекидневно, и когато работим за подобряването им, ние можем по-лесно да поемем в нова посока, с нови сили! Ако психотерапията ще дълбае е сърцевината на проблема, ще иска да разбере причината за сегашните страдания и често ще ги намира в миналото, коучингът си поставя за цел да наблегне на настоящето с поглед към бъдещето. Коучингът е модерен практически метод за консултиране, който ще ви помогне да изясните проблема в реално време, без значение откъде произлиза той. Ще отключите важни ресурси, които може би не сте знаели, че притежавате и ще разберете, че можете на разчитате на тях. Ще придобиете самочувствие, с чиято помощ ще умеете да се справяте сами в бъдещи кризисни ситуации.

Facebook: https://www.facebook.com/alexandrina.psychologist

Instagram: https://www.instagram.com/psychologist.alex

С любов,

Александрина.