fbpxЗдравейте! Аз съм Александрина Василева, на 25г. Завърших своето висше образование, бакалавър педагогика, както и обучението си като личен коуч/психологически консултант в Германия. След завръщането ми в България се замислих как мога с натрупаните знания да съм полезна на хората и така се реализира идеята за тази страница, както и за предлаганата от мен услуга за индивидуални коучинг консултации.

Като млад човек имам големи мечти и вярвам в тях. Вярвам в хората и в доброто. Вярвам, че всеки е способен да развие своя пълен потенциал при правилните условия, с подходящите насоки и с точните хора около себе си! Често се получава така, че много от нас изпитват затруднения в различни житейски ситуации, било то в работата или в личен план – от конфликти с колеги или с партньора до загуба на цел или мотивация. Ако целта изглежда недостижима, значи просто не сме направили достатъчно добър и адекватен план или не го следваме, отклоняваме се, разсейваме се или сами си поставяме пречки и препятствия.

Когато открием с какви непродуктивни модели оперираме, какви мисли и чувства ни съпътстват всекидневно, и когато работим за подобряването им, ние можем по-лесно да поемем в нова посока, с нови сили! Ако психотерапията ще дълбае е сърцевината на проблема, ще иска да разбере причината за сегашните страдания и често ще ги намира в миналото, коучингът си поставя за цел да наблегне на настоящето с поглед към бъдещето. Коучингът е модерен практически метод за консултиране, който ще ви помогне да изясните проблема в реално време, без значение откъде произлиза той. Ще отключите важни ресурси, които може би не сте знаели, че притежавате и ще разберете, че можете на разчитате на тях. Ще придобиете самочувствие, с чиято помощ ще умеете да се справяте сами в бъдещи кризисни ситуации.

За записване на час за онлайн консултации ми пишете на лично съобщение или на тел. 0879260908.

Facebook: https://www.facebook.com/Personal.Coach.Vasileva

Instagram: https://www.instagram.com/personal.coach.alex/

С любов,

Александрина.Категории: За мен