fbpx

Лятото е в разгара си и всеки малко или много забавя темпото и има нужда от повече време за себе си, това е и причината да създам кутията „Време за мен“ ❤️.

Препускането през живота често ни носи стрес и психическо натоварване, затова те приканвам да забавиш темпото, да се насладиш на тук и сега и да се отпуснеш.

В кутията те очакват разнообразни продукти, с които да подпомогнеш и подобриш психичното си здраве.

Дневник „I am proud“– Включила съм дневник (на английски език, не може да го намериш на друго място България!) за рефлексия, който ще ти помогне да разбереш неподозирани неща за себе си, ще те мотивира да започнеш да се гордееш със себе си, а не да се вторачваш в чувството за липса. 👉Отдели си всеки ден по 5-10 минути сутрин или вечер и се фокусирай върху един въпрос. Ако се изкушаваш може и да направиш повече на веднъж, но те съветвам да се оставиш на процеса и да действаш плавно. Целим постигане на дълбочина на разбирането на себе си, а тя не се постига бързо. Ако при започване на работа с дневника възникнат въпроси, винаги съм насреща. ❤️

  • 4 вида чай – Подбрах любимата си селекция чайове, които да споделя и с теб – може да ги пиеш топли или пък студени. В топлото време аз им добавям лед, така ще те разхладят в жегите и ще се поддържат хидратирана💦.
  • Барче на марката Naturally PAM – ако винаги си искала да опиташ от тези вкусни и здравословни барчета на любимата на милиони фитнес инфлуенсърка Pamela Reif, сега вече можеш! Заредено с протеин, висококачествени био веган съставки и фибри подпомагащи храносмилането, може да се насладиш на барчето без никакви угризения. Барчетата са закупени от България и не се предлагат в българската търговска мрежа!

Маска с авокадо + ретинол – Суперсъставки за супер кожа! Екстрактът от авокадо осигурява успокояваща и хидратираща грижа за всеки тип кожа. Енергизиращият ретинол (витамин А) стимулира процесите на обновяване на кожата. Бадемовото масло и маслото от ший поддържат еластичността на кожата. Маската за лице ще ти подари 10-15мин за теб докато се грижи да имаш сияйна и подхранена кожа.

  • Пачове за под очите – Както може би знаеш кожата под очите е много чувствителна и се дехидратира лесно. Затова е важно да се грижим често за нея като я подхранваме допълнително. Пачовете за под очите са чудесен начин да хидратираме в дълбочина тази лесно губеща еластичност зона. Избери си ден от седмицата за по-обстойна skin care рутина и комбинирай маската с пачовете за под очи или пък си използвай в два последователни дни – ти избираш 💆

Семена за засаждане – градинарството има терапевтичен ефект върху психиката като я успокоява и заземява. Свързва ни с майката природа, а новото растение ни зарежда с нова живителна енергия. Незабравката е многогодишно медоносно растение с дребни, светлосини цветчета. На пряко слънчево огряване цъфти изобилно, но кратко. Подходящо за саксии на сенчест балкон. Предпочита влажна и плодородна почва и сенчесто изложение.

  • Мотивиращи стикери – Не всички дни са еднакво хубави, затова всеки понякога има нужда от малко вдъхновение и мотивация. В кутията има цветни 3 стикера, които да залепиш на предпочитано място (телефон, дневник, бележник) и които да ти помогнат да погледнеш отново положително на света. Животът е хубав! 🌈

Желая ти приятни емоции с продуктите от лимитираната кутия „Време за мен“, презареждащи емоции и вдъхновение! Благодаря ти за доверието ❤️

С любов,

Алекс ❤️

Намери ме в социалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/alexandrina.psychologist

Youtube: https://www.youtube.com/user/alexwasilewa

Instagram: https://www.instagram.com/psychologist.alex/